Opettajatuutorointi, kevään 2007 ryhmä

Tämä ryhmä on tarkoitettu niille, jotka aloittavat LuK-opintonsa tietojenkäsittelytieteen laitoksella keväällä 2007. Mukana on sekä uusia opiskelijoita että koulutusohjelmaa vaihtavia.

Ryhmän opettajatuutorina toimii Jukka Suomela. Sähköpostia voi laittaa vapaasti kaikista opintojen suunnitteluun ja etenemiseen liittyvistä kysymyksistä. Ei säännöllisiä vastaanottoaikoja; sovi tapaamisista sähköpostitse. Paperipostia voi tarvittaessa laittaa kirjekuoressa laitoksen vahtimestarin kautta.

Tapaamiset

Henkilökohtaisista tapaamisista tulee tietoa erikseen sähköpostitse.

Kurssin ohjeistus

Kurssin suorittaminen

Kurssin Henkilökohtainen opintosuunnitelma ja osallistuminen opettajatuutorointiin suorittamiseksi vaaditaan LuK-opintojen ajan seuraavaa:

HOPS

HOPS on muodoltaan kirjoitelma (ns. HOPS-portfolio). HOPSin laadintaa varten ei ole valmista lomaketta, vaan kirjoitat koko suunnitelman haluamassasi muodossa itse.

HOPSista tulee palauttaa päivitetty versio aina ennen henkilökohtaista tapaamista. Meidän ryhmässämme HOPSin voi toimittaa opettajatuutorille joko sähköpostitse PDF-muodossa tai paperille tulostettuna. Palauta HOPS viimeistään pari päivää ennen sovittua tapaamista, jotta tuutorilla on aikaa tutustua siihen. HOPSin ensimmäisellä sivulla olisi hyvä olla oma nimi ja päivämäärä.